Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEST GODINA OD NESREĆE

Michael Schumacher tajno snimljen u bolničkom krevetu

Michael Schumacher
Foto: DPA/Pixsell
22.01.2020.
u 22:30

Schumacherova supruga Corrina odmah je reagirala i sa svojim odvjetnicima slučaj prijavila švicarskom i njemačkom pravosuđu. No, Mirror navodi da su fotografije ponuđene na crnom tržištu uz cijenu od milijun funti.

Već je šest godina prošlo otkako se Michael Schumacher, sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1, oporavlja od posljedica teške nesreće na skijanju.

Njegova obitelj odlučila se na privatnost i cijelo je vrijeme od javnosti skrivala detalje o Schumacherovom stanju koji je na skijanju zadobio ozljede mozga.

No, britanski tabloid The Mirror sada piše da je Schumacher tajno snimljen u bolničkom krevetu. Dogodilo se to lani u njegovoj vili na Ženevskom jezeru. Zatim ih je "nepoznata osoba" prokrijumčarila iz kuće,  navodi se.

Schumacherova supruga Corrina odmah je reagirala i sa svojim odvjetnicima slučaj prijavila švicarskom i njemačkom pravosuđu. No, Mirror navodi da su fotografije ponuđene na crnom tržištu uz cijenu od milijun funti.

"Od Schumacherove nesreće nisu se pojavile fotografije ni video", napominje Mirror tako da nije jasno što se s fotografijama dogodilo i gdje su završile.

Do sada je bilo nekoliko pokušaja da se bivši svjetski prvak u formuli 1 fotografira nakon nesreće, ali nije jedna se fotografija nije pojavila u javnosti.

Ključne riječi

Komentara 26

GI
giannimichelis
22:38 22.01.2020.

Ja sam čuo da su ga planirali isključiti s aparata kad su dobili zadnji nalaz EEG-a na kojem gotovo da nije bilo nikakve moždane aktivnosti, ali su u zadnji čas odustali kad su skužili da su pomiješali nalaze s Bernardićevima.

DI
dino85
22:45 22.01.2020.

Dobro pa niste stavili naslov "Seve se slikala sa Šumaherom" crko bi vam server.

DO
domxerex
01:30 23.01.2020.

Ovo je dokaz koliko novine mogu biti degutantne, ne puštaju čovjeka da bude bolestan. Sve im je na prodaju. Čovjek je bolestam, neće više voziti trke i tu je kraj priče, pustite ga neka se liječi. Lešinari!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije