Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privremeno rješenje

Michael Carrick privremena zamjena za Josea Mourinha

Michael Carrick
Foto: Reuters/Pixsell
18.12.2018.
u 14:35

Vodstvo kluba želi zaustaviti nazadovanje na ljestvici i kvalificirati se za Ligu prvaka sljedeće sezone.

Nakon što je Manchester United u utorak objavio da je smijenio Portugalca Josea Mourinha, britanski mediji su objavili ime njegove privremene zamjene na klupi engleskog prvoligaša. Kako javlja Sky Sports, Michael Carrick će privremeno preuzeti vođenje kluba, odnosno dok ne nađe trajno rješenje.

Sky Sports tvrdi da će bivši veznjak Uniteda voditi treninge prve momčadi, ali da neće trenirati klub do kraja sezone. Naime, Carrick nema potrebno trenersko iskustvo, a vodstvo kluba želi zaustaviti nazadovanje na ljestvici i kvalificirati se za Ligu prvaka sljedeće sezone.

Najprivlačnije ime koje se u medijima spominje kao trajna zamjena za popularnog Moua je Zinédine Zidane. Slobodan od iznenadnog odlaska iz Real Madrida ovo ljeto, Francuz je ušao u povijest nakon što je osvojio treći put zaredom Ligu prvaka 2018.

Mediji spominju i neka druga imena: Antonia Contea, Mauricia Pochettina, Laurenta Blanca, pa čak i Ryana Giggsa, nekadašnjeg idola kluba, a sada izbornika Walesa.

Manchester United je šesti na ljestvici sa 26 bodova u 17 utakmica, a portugalac je klub vodio dvije i pol godine. U 144 utakmice je upisao 84 pobjede. U prvoj sezoni na klupi s Manchester Unitedom je osvojio Europsku ligu i Liga kup i prvenstvo je završio na drugom mjestu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije