Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA:

Miami prekinuo domaći pobjednički niz Philadelphije

Philadelphia Miami
Foto: Reuters/Pixsell
19.12.2019.
u 09:43

New Orleans Pelicans su sa 107-99 nadigrali Minnesota Timberwolves u Minneapolisu, a najzaslužniji za prekid niza od 13 poraza, najgoreg u povijesti kluba, bio je Brandon Ingram koji je utakmicu završio s 34 koša

Miami Heat su sinoć sa 108-104 pobijedili u gostima Philadelphia 76erse i prekinuli im tako najdulji niz domaćih pobjeda. Pobjedničku momčad su do pobjede predvodili Kendrick Nunn s 26 poena i Bam Adebayo s 23.

S omjerom pobjeda i poraza na svom  terenu 14-0, Sixersi su bili zadnja neporažena momčad kod kuće u ligi. Zaostajali su 16 koševa gotovo sedam minuta prije kraja i uspjeli su doći na dva koša zaostatka, no Al Horford je promašio tricu pet sekundi prije kraja. Joel Embiid je bio najbolji u redovima Sixersa s 22 koša i 19 skokova, dok je Tobias Harris dodao 20 koševa. 

New Orleans Pelicans su sa 107-99 nadigrali Minnesota Timberwolves u Minneapolisu, a najzaslužniji za prekid niza od 13 poraza, najgoreg u povijesti kluba, bio je Brandon Ingram koji je utakmicu završio s 34 koša. Jrue Holiday je dodao 18 koševa, a JJ Redick 12 za Pelicanse kojima je ovo prva pobjeda od 21. studenog. Andrew Wiggins je predvodio Timberwolvese, kojima je ovo osmi uzastopni poraz, s 27 ubačaja. 

Oklahoma City Thunder su kod kuće sa 126-122 bili bolji od Memphis Grizzliesa, uspjevši nadoknaditi zaostatak od čak 24 koša. Dennis Schröder je za pobjedu Oklahome ubacio 31 koš.

Boston Celtics su sa 109-103 svladali u gostima Dallas Maverickse, a Kemba Walker je pobjedi svoje momčadi pridonio s 32 koša. Jayson Tatum je ubacio 24 koša, dok je Enes Kanter ugrabio 13 skokova za Celticse koji su nadoknadili zaostatak od deset koševa u drugom poluvremenu. Kristaps Porzingis je bio najbolji pojedinac Dallasa s 23 koša i 13 skokova. 

Najneizvjesniju utakmicu sinoć su odigrali u Washingtonu Chicago Bulls i domaći Wizardsi, a na kraju su nakon produžetaka sa 110-109 slavili Bullsi. Wendell Carter Jr. je zabio polaganje 9.1 sekundu prije kraja produžetka, a Lauri Markkanen je bio najbolji strijelac Bullsa s 31 poenom. Washington je u zadnjoj četvrtini imao prednost od 18 koševa, ali su Bulls zahvaljujući seriji od 23-5 izjednačili i odveli utakmicu u produžetke.

Toronto Raptors su u gostima sa 112-99 slavili protiv Detroit Pistonsa. Do pobjede su ih predvodili Pascal Siakam s 26 ubačaja i Serge Ibaka s 25 i 13 skokova. Kyle Lowry je upisao triple-double s 20 koševa, 10 skokova i isto toliko asistencija. Detroitov centar Andre Drummond, vodeći skakač u ligi, koji se vratio na teren nakon dvije propuštene utakmice zbog alergijske reakcije, upisao je 22 koša i 18 skokova. 

Denver Nuggets su kod kuće sa 113-104 bili bolji od Orlando Magica, a do pobjede ih je vodio Jamal Murray s 33 pogotka.

Cleveland Cavaliers su kod kuće sa 100-98 pobijedili Charlotte Hornets, a najzaslužniji za pobjedu su bili Collin Sexton s 23 koša i Cedi Osman s 18. Ante Žižić nije ulazio u igru za Cavalierse. Cleveland je ispustio prednost od čak 24 koša, Charlotte Hornets su došli na dva koša zaostatka pred kraj zadnje četvrtine zahvaljujući Terryju Rozieru koji je zabio četiri trice u razmaku od 65 sekundi, no to im nije bilo dovoljno.

Portland Trail Blazers su kod kuće sa 122-112 nadigrali Golden State Warriorse, a Damian Lillard je bio najbolji strijelac utakmice s 31 košem i 13 asistencija, dok je CJ McCollum ubacio 30 koševa. Hassan Whiteside je ugrabio 23 skoka uz 16 koševa, a Carmelo Anthony je dodao 17 koševa i osam skokova. Mario Hezonja nije ulazio u igru za Portland.

D'Angelo Russell je bio najbolji kod Warriorsa, utakmicu je završio s 26 koševa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije