Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

Miami ponovno nadoknadio velik zaostatak i poveo 2-0 u seriji

Miami Heat
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
18.09.2020.
u 08:52

Najefikasniji u redovima Heata bio je Slovenac Goran Dragić s 25 koševa i pet asistencija

Košarkaši Miami Heata poveli su protiv Boston Celticsa s 2:0 u finalu doigravanja Istočne konferencije NBA lige nakon što su u drugom susretu u seriji na četiri pobjede slavili rezultatom 106:101.

Bila je to još jedna utakmica u koji je Miami lovio zaostatak. U prvom susretu su gubili s 14 koševa razlike, međutim uspjeli su okrenuti rezultat. Sinoć su u jednom trenutku bili na -17, no ipak su slavili.

Najefikasniji u redovima Heata bio je Slovenac Goran Dragić s 25 koševa i pet asistencija, dok je Duncan Robinson dodao 18 koševa.

Kod Bostona najefikasniji su bili Kemba Walker sa 23 koša i sedam skokova, Jayson Tatum sa 21 košem i pet skokova, te Jaylen Brown sa 21 košem i šest skokova.

- Frustrirani smo, trebali smo voditi 2-0, a mi gubimo. Međutim, ništa još nije gotovo. Igramo dobro, a to je najvežnije - naglasio je na kraju druge utakmice Walker.

Treća utakmica je na rasporedu u subotu.

Finale Zapada između LA Lakersa i Denver Nuggetsa počinje večeras.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije