Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Messi zabio četiri gola u Barcinoj pobjedi, Borussia (D) slavila u gostima

Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.02.2020.
u 18:38

Dortmund je slavio kod Werdera s 2-0 golovima Zagadoua (52) i norveškog čuda Haalanda (66), kojemu je to deveti prvenstveni gol u svega šest utakmica otkako je došao među "žuto-crne"

Nogometaši Barcelone preuzeli su vrh Španjolske jer su u utakmici 25. kola španjolskog nogometnog prvenstva na Nou Campu pobijedili Eibar s 5-0, a četiri gola je polučio Leo Messi. 

Argentinac je pogađao u 14., 37. 40. i 88. minuti, a asistent za prvi gol mu je bio Ivan Rakitić, koji je odigrao cijelu utakmicu za Barcu. Peti gol je zabio Brazilac Arthur (89).  

Barcelona
1/13

Barcelona sada vodi s 55 bodova, dva više od Reala, koji večeras gostuje kod Levantea. Eibar je 16. 

Nogometaši Borussije (D) izborili su pobjedu za drugo mjesto u 23. kolu Bundeslige, dok je Borussija (M) ispustila pobjedu u zadnjim trenucima dvoboja.  

Dortmund je slavio kod Werdera s 2-0 golovima Zagadoua (52) i norveškog čuda Haalanda (66), kojemu je to deveti prvenstveni gol u svega šest utakmica otkako je došao među "žuto-crne". 

Borussija Moenchengladbach je vodila s 1-0 pogotkom Gintera, a u 74. minuti njihov napadač Plea je promašio penal, što je iskoristio Hoffenheim i golom Lukasa Ribeira u sudačkoj nadoknadi izjednačio. Andrej Kramarić nije bio u sastavu gostiju. 

Fortuna je ubilježila važnu pobjedu za ostanak kod Freiburga (2-0), dok je Koeln s čak 5-0 demolirao Herthu u Berlinu.  

Vodi Bayern s 49 bodova, a Dortmund i RB Leipzig imaju po 45.

>> Pogledajte kako je bilo na konferenciji "Kondicijska priprema sportaša"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije