Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polufinale Kupa kralja

Messi trenirao uoči El Clasica, ali je pitanje hoće li biti spreman

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
05.02.2019.
u 20:43

Očekuje se da će u početnoj postavi Barcelone biti Ivan Rakitić te da će s druge strane Realovu momčad predvoditi kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić

Kapetan Barcelone Leo Messi trenirao je u utorak, dan prije prvog polufinalnog dvoboja španjolskog Kupa kralja, u kojem će branitelj naslova u srijedu (21 sat) ugostiti Real Madrid na Nou Campu, što bi moglo značiti i da će Argentinac zaigrati u toj utakmici, unatoč ozljedi lista iz subotnjeg prvenstvenog dvoboja s Valencijom u kojem je postigao dva pogotka. 

- Najvažnije je ono što vam igrač kaže, je li spreman ili nije. Bez obzira na to što pokažu liječničke pretrage, ako se igrač ne osjeća spremnim, morate ga izostaviti - izjavio je Barcelonin trener Ernesto Valverde na konferenciji za medije uoči 'El Clasica'.

>> Pogledajte video: SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

- S obzirom na to da je pred nama još mnogo utakmica, nisam sklon riskirati. Da sezona završava sutra, bilo bi drugačije. Kad postoji rizik od ozljede, igrači su pod 'ručnom kočnicom', a to ne želiš u utakmici kakva nas čeka u srijedu - zaključio je Valverde.

Njegov suparnik, trener Reala Santiago Solari, rekao je kako bi volio da Messi bude u sastavu, ali da to neće utjecati na pripremu njegove momčad za ovaj dvoboj.

- Uvijek je dobro kad najbolji igrači igraju, ali bez obzira na to hoće li on igrati ili ne, mi ćemo se pripremati na isti način - izjavio je Solari.

Real u prvenstvu za Barcelonom zaostaje osam bodova, a Katalonci su posljednje četiri godine osvajali Kup kralja. 'Kraljevski klub' je posljednji put slavio u tom natjecanju 2014. godine, kad je u finalu nadigrao Barcelonu s 2-1.

Očekuje se da će u početnoj postavi Barcelone biti Ivan Rakitić te da će s druge strane Realovu momčad predvoditi kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

Lionel Messi
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije