Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debi Setiena

Messi spašavao bodove protiv Granade

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
20.01.2020.
u 00:01

Hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu do 71. minute

Nogometaši Barcelone vratili su se na vrh ljestvice španjolskog prvenstva minimalnom 1:0 (0:0) domaćom pobjedom protiv Granade u posljednjoj utakmici 20. kola Primere. 

Za uspješan start novog trenera Quiquea Setiena na klupi Barcelone pobrinuo se Lionel Messi pogotkom u 76. minuti. Barcelona je slomila otpor žilave Granade tek kada su gosti iz Andaluzije ostali sa desetoricom jer je zbog dva žuta kartona u 69. minuti isključen German Sanchez.

Hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu do 71. minute.

Vodeća Barcelona sada ima 43 boda, kao i drugoplasirani Real Madrid, dok je Granada 10. sa 27 bodova.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DE
derin
14:05 20.01.2020.

Barca se muči u igri bez centarfora, bez Suareza, ne nabave li ozbiljnu zamjenu ništa od trofeja. Rakitić se bojim izgubio formu, a konkurencija mu je žestoka, mislim da mu promjena treba pod hitno.

DM
drazen.muhvic
11:47 20.01.2020.

Gledam ovog Rakitića i njegov sadašnji nogomet, pa vas pitam: jel ima još netko tko misli da je Valverde krivac zato što je Ivan "grijao klupu"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije