Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU SVOJSTVENO

Messi se u karijeri napromašivao jedanaesteraca, pogledajte ih sve!

Lionel Messi
Reuters/PIXSELL
25.02.2015.
u 08:56

Neki od njih bili su presudni, a neki su bili u već odlučenim utakmicama.

Lionel Messi nije riješio pitanje prolaska u osminu finala Lige prvaka kaznenim udarcem u posljednjim sekundama susreta protiv Manchester Cityja i time će se sve odlučivati u Barceloni 18. ožujka. Ali daleko od toga da je to Argentincu prvi promašaj, bilo ih je u njegovoj karijeri još nekoliko.

Neki od njih bili su presudni, a neki su bili u već odlučenim utakmicama, ali svakako da Argentincu tako nešto nije baš svojstveno. Posebno kad se dogodi na način kao u susretu sa Cityjem, da mu vratar obrani, lopta se odbije do njega, a on potom promašio cijeli gol. Nebitno što mu igra glavom glasi kao najveća mana, ono inače zabije zatvorenih očiju.

Prisjetio se Goal.com svih njegovih promašaja, od prvog davnog 31. siječnja 2008. godine protiv Villarreala (1:0), pa sve do ovog posljednjeg. Pogledajte galeriju.

>> Suarez donio Barci pobjedu protiv Cityja, Messi promašio jedanaesterac

Komentara 2

DI
dinamojavolim1
10:04 25.02.2015.

ne kuzim zasto ih on izvodi ako ih je ove sezone pola promasio

MI
mismis
10:50 25.02.2015.

interesantno kak pise da mu to nije svojstveno a na drugom portalu sam upravo procitala kako u zadnje vrijeme svaki drugi promasi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije