Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI RIVALI

Messi progovorio o Ronaldu pa priznao: To me iznenadilo

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
04.09.2018.
u 08:23

- Real Madrid jedna je od najboljih momčadi na svijetu, ima odlične igrače, ali evidentno je da im nedostaje Cristiano Ronaldo. Real je bez njega oslabljen, a Juventus je jedan od jasnih favorita za osvajanje Lige prvaka - rekao je Messi

Lionel Messi prvi je put javno progovorio o iznenađujućem potezu Cristiana Ronalda koji je ovoga ljeta napustio Real Madrid i preselio u Juventus.

- Real Madrid jedna je od najboljih momčadi na svijetu, ima odlične igrače, ali evidentno je da im nedostaje Cristiano Ronaldo. Real je bez njega oslabljen, a Juventus je jedan od jasnih favorita za osvajanje Lige prvaka - rekao je Messi i dodao:

>> Pogledajte razgovor s čovjekom kojem su vatreni promijenili život

- Jako me iznenadio Cristianov odlazak, nikad nisam mogao zamisliti da bi otišao iz Madrida, pa i potpisao za Juventus. Mnogi su ga klubovi htjeli, iznenadio me, ali otišao je u vrlo dobar klub.

Messi je dodao da nikad ne bi otišao iz Barcelone.

- Ovdje imam sve. Došao sam s 13 godina i proveo gotovo cijeli život ovdje. U najboljem sam klubu na svijetu i jednom od najboljih gradova. Nemam potrebu ići ikamo drugdje.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:38 04.09.2018.

Realu Ronaldo uopće ne nedostaje, pa sad igraju 10x bolji nogomet nego s njim.

VK
vječni krojf
09:41 06.09.2018.

Messi se boji otići u drugi klub.

KE
kentie
17:02 05.09.2018.

slažem se s time....s tom razlikom što je RM, lako i olako pustio Alvaro Moratu, dijete i čedo RM-a...tu je krucijalnu grešku napravio Zizu; trebao je više koristiti i raubati Moratu, ili eventualno ga još koju godinu ostaviti u Juveu po potrebi i upotrebi te nakon odlaska CR 7 vratiti ga u RM...brzo, spretno i vehementno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije