Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO MU BILO GLEDATI

Messi nije mogao gledati debakl: Napustio stadion u 78. minuti

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
28.03.2018.
u 10:19

- Španjolska nas je ošamarila, moramo nastaviti raditi. Moramo analizirati ovu utakmicu, ovakve se stvari ne smiju događati na Svjetskom prvenstvu - rekao je Sampaoli

Lionel Messi ponovno nije zaigrao za Argentinu, koja je u Madridu doživjela debakl izgubivši od Španjolske 6:1. Gaučima je to jedan od najtežih poraza u povijesti, 1958. na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj istim je rezultatom pobijedila Čehoslovačka, a onda i Bolivija u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi.

Messiju je teško bilo gledati katastrofu suigrača na Wandi Metropolitano, pa je stadion napustio u 78. minuti.

- Ovo SP je  za neke igrače možda i posljednje te smatram kako je ovo prava prilika da se pokažemo i pobijedimo. Nismo favoriti kao Brazil i Španjolska - izjavio je  uoči dvoboja protiv furije Messi koji je istaknuo da on ne može igrati zajedno s Paulom Dybalom u reprezentaciji.

- U Juventusu on ima istu ulogu kao ja u Barceloni. Igrao bi po lijevoj strani pored mene i ne bi bio iskorišten. Teško nam je obojici biti na lijevoj strani. 

O porazu od Španjolske argentinski izbornik Jorge Sampaoli je istaknuo:

- Španjolska nas je ošamarila, moramo nastaviti raditi. Moramo analizirati ovu utakmicu, ovakve se stvari ne smiju događati na Svjetskom prvenstvu.

Komentara 2

PA
pavel1001
07:19 30.03.2018.

otišao rigat trol

KR
kruti208
13:31 28.03.2018.

a zakaj ti nisi igral HOBITU, nije ti se dalo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije