Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svemu dođe kraj
Povratak na članak

Messi napušta Barcelonu?! Argentinac ovim potezom dao naslutiti da uskoro doista ide!

Argentinčev novi skupocjeni apartman nalazi se nedaleko od stadiona Inter Miamija, u kojemu jednu od naslovnih uloga kao suvlasnik tumači David Beckham

Komentari 3

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:54 13.12.2019.

Prije nego Mesi ode molim istražiti ima li deda, šukundeda ili neko 100 koleno išta srpsko jer velika bi bila greška ne zakačit mu nešto srpsko 😁

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:40 14.12.2019.

Normalno da bjezi glavom bez obzira. Jer ako se obistini aluzija separatista o nezavisnosti tzv. Katalonije ista ce istati mala zemlja seljaka na brdovitim Pirinejima....bez perja. A Messi bas kao i svi drugi samo misli o perju.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
00:53 14.12.2019.

Mesi se nece umirovit dok ne osvoji world cup 2022 , a to ce mozda ako opet ne naleti na Hrvatsku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.