Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svemu dođe kraj

Messi napušta Barcelonu?! Argentinac ovim potezom dao naslutiti da uskoro doista ide!

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.12.2019.
u 21:22

Argentinčev novi skupocjeni apartman nalazi se nedaleko od stadiona Inter Miamija, u kojemu jednu od naslovnih uloga kao suvlasnik tumači David Beckham

Lionel Messi kupio je luksuzni apartman u Miamiju, a to bi mogao biti znak da uskoro doista napušta Barcelonu. Tako barem zaključuju španjolski novinari jer taj floridski grad vjerojatno nije slučajan odabir.

Argentinčev novi skupocjeni apartman nalazi se nedaleko od stadiona Inter Miamija, u kojemu jednu od naslovnih uloga kao suvlasnik tumači David Beckham.

Drugim riječima, prenosi list AS, golema je mogućnost da će ponajbolji nogometaš u smiraj karijere otići u Sjedinjene Američke Države kako bi zaradio još poneki dolar za stare dane.

Isti list prenosi da je Messi apartman platio oko pet milijuna dolara, odnosno da se nalazi na 47. katu čuvenog Porschova tornja.

Lionel Messi će u lipnju proslaviti 33. rođendan, a ugovor s Barcelonom ga veže do lipnja 2021. godine.

U teoriji gledano, ne produži li vjernost u međuvremenu, katalonskome klubu bi se najviše isplatilo prodati ga tijekom ljeta ispred nas, dakle, uoči debitantske sezone Intera iz Miamija u MLS ligi.

 

 

Komentara 3

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:54 13.12.2019.

Prije nego Mesi ode molim istražiti ima li deda, šukundeda ili neko 100 koleno išta srpsko jer velika bi bila greška ne zakačit mu nešto srpsko 😁

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:40 14.12.2019.

Normalno da bjezi glavom bez obzira. Jer ako se obistini aluzija separatista o nezavisnosti tzv. Katalonije ista ce istati mala zemlja seljaka na brdovitim Pirinejima....bez perja. A Messi bas kao i svi drugi samo misli o perju.

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
00:53 14.12.2019.

Mesi se nece umirovit dok ne osvoji world cup 2022 , a to ce mozda ako opet ne naleti na Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije