Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentinski kapetan

Messi ljutit na suce: Zvali VAR za svako s..nje, a nas su oštetili za dva penala

Brazil - Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.07.2019.
u 08:11

Messi je krivio djelitelje pravde za neuspjeh gauča te istaknuo kako je ekvadorski sudac Roddy Zambrano Brazilcima kroz prste progledavao sumnjive situacije

Argentina je u polufinalu ovogodišnje Copa Americe izgubila od Brazila s 0:2. Gauči predvođeni neraspoloženim Lionelom Messijem u subotu će igrati utakmicu za treće mjesto s poraženim iz dvoboja Čile - Peru.

Finale je u nedjelju. Argentinski kapetan odigrao je još jedan susret za zaborav, ali je nakon utakmice protiv Brazila bio vrlo ljutit.

Brazil - Argentina
1/18

Messi je krivio djelitelje pravde za neuspjeh gauča te istaknuo kako je ekvadorski sudac Roddy Zambrano Brazilcima kroz prste progledavao sumnjive situacije. Nakon prekršaja Alvesa i Arthura na Agüeru i Otamendiju sudac nije tražio ni pomoć VAR-a.

- Na Copi su zvali VAR za svako s..nje, a kada su bile dvije sumnjive situacije u našu korist, tada VAR-a nije bilo. To je nevjerojatno, nadam se da će CONMEBOL napraviti nešto da se to promijeni, ali mislim da se to neće dogoditi. Brazilci drže sve u svojim rukama, a oni nisu smjeli izgubiti - rekao je Lionel Messi i zaključio:

- Bila su dva čista jedanaesterca za nas, ali sudac ih nije dosudio.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Komentara 6

TI
Tirano
09:14 03.07.2019.

Ma koliko je Messi igrač vanserijski, poneki puta u momčadi za koju igra, igrač j takve momčadi kao da igra s igračem manje! Bez njega Argentina bi bila jača!

Avatar dkoor
dkoor
09:05 03.07.2019.

IzVARali vas!

Avatar Django
Django
10:14 03.07.2019.

VAR ima smisla jedino ako ga može zahtijevati momčad koja se smatra oštećenom a ne da ovisi o volji arbitra. Ako primjena ovisi o sucima onda je sve kao i prije. Treba biti kao u tenisu, tri primjene VAR-a po poluvremenu, na zahtjev kapetana momčadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije