Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skromni Leo

Messi: Lijepo je zabijati, ali nije mi važno prestići Raula

Lionel Messi (1)
Reuters/Pixsell
19.09.2013.
u 15:17

- Bilo je lijepo igrati protiv protivnika koji pokušava nešto napraviti i igra čisti nogomet protiv nas

Lionel Messi jučer je ponovno odigrao fantastičnu utakmicu. U pobjedi Barcelone protiv Ajaxa 4:0, on je postigao tri pogotka. Došao je tako na drugo mjesto najboljih strijelaca u povijesti Lige prvaka, a Raul mu bježi svega devet golova.

- Sretan sam zbog nastupa i što sam došao do brojke od 62 gola, ali golovi mi nisu toliko važni. Nije mi najvažnije uhvatiti Raula na vrhu ljestvice strijelaca, iako je to lijep izazov. Mi imamo važnije ciljeve kao momčad, želimo otići što dalje u natjecanju i ponovno osvojiti Ligu prvaka. Moj broj golova u ovom trenutku nije presudan - rekao je Messi i osvrnuo se na utakmicu.

- Ajax je vrlo dobra momčad. Pokušao je igrati nogomet, uzeti nam loptu i zadržati je u posjedu. Bilo je lijepo igrati protiv protivnika koji pokušava nešto napraviti i igra čisti nogomet protiv nas, to je utakmicu napravilo dobrom za gledanje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije