Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVIO I JUVENTUS

Messi konačno uspio zabiti u francuskom prvenstvu, PSG slavio protiv Nantesa

Ligue 1 - PSG v OL - Lionel Messi And Mauricio Pochettino
Liewig Christian/ABACA/PIXSELL
20.11.2021.
u 20:26

U 87. minuti Lionel Messi je ubacio loptu u mrežu nakon ubačaja s desne strane za svoj prvijenac u Ligue 1.

Nogometaši Paris Saint-Germaina svladali su na Parku prinčeva Nantes s 3-1 u 14. kolu francuskog prvenstva i dodatno učvrstili svoju poziciju na vrhu ljestvice, a prvi gol u prvenstvu zabio je Leo Messi.

Kylian Mbappe zabio za PSG u drugoj minuti, no od 65. minute domaćini su morali igrati bez isključenoga vratara Keylora Navasa.

Gosti su to iskoristili u 76. minuti i izjednačili preko Randalla Coloje Muanija, no samo šest minuta kasnije Dennis Appiah je postigao autogol i doveo Parižane u novo vodstvo. U 87. minuti Lionel Messi je ubacio loptu u mrežu nakon ubačaja s desne strane za svoj prvijenac u Ligue 1.

Kasnije večeras Rennes će ugostiti Montpellier

Juventus bolji od Lazija

Nogometaši Juventusa u susretu su 13. kola talijanskog prvenstva kao gosti svladali Lazio u Rimu sa 2-0 (1-0).

Oba gola za torinske "zebre" postigao je Bonucci iz kaznenih udaraca, prvog u 23., a drugog u 83. minuti. Sredinom prvog poluvremena Juventus je dobio kazneni udarac zbog prekršaja Cataldija na Morati, a pred kraj susreta pogriješio je i iskusni vratar Reina koji je izgubio loptu, a onda i s leđa srušio Chiesu.

Ovom pobjedom Juventus se bodovno poravnao s Laziom, ova dva sastava drže peto i šesto mjesto sa po 21 bodom, četiri manje od trećeg Intera i četvrte Atalante, a 11 manje od vodećih Napolija i Milana. Hrvatski veznjak Toma Bašić ušao je u igru za Lazio u 84. minuti.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije