Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EL CLASICO

Messi i Ibrahimović upitni za Real

Zlatan Ibrahimović
Reuters
26.11.2009.
u 19:15

Dvojica ključnih napadača španjolskog i europskog nogometnog prvaka Barcelone, Argentinac Lionel Messi i Zlatan Ibrahimović, upitni su za veliki nedjeljni derbi protiv Reala u Barceloni u 12. kolu Primere.

Messi je u dvoboju Barcelone protiv Athletica u Bilbau prošle subote ozlijedio bedreni mišić lijeve noge, zbog čega je izašao iz igre u 75. minuti. Zlatan Ibrahimović je, pak, zbog slične ozljede (zadnja loža) već neko vrijeme izvan pogona.

Obojica su zbog tih ozljeda propustili dvoboj lige prvaka u utorak protiv Intera, u kojem je Barcelona slavila s 2-0, čime je stigla nadomak plasmana u osminu finala Lige prvaka. Sada Katalonce očekuje novi veliki okršaj, ''El Clasico'' pred svojim navijačima.

Messi i Ibrahimović propustili su trening u četvrtak, te ''nastavljaju proces oporavka od ozljeda'', kako je priopćila Barcelona. Njihov je nastup u nedjelju upitan.

Podsjećamo, Real je vodeći na ljestvici nakon 11 odigranih kola s 28 bodova, a Barcelona je druga s bodom manje.

Puyol: Izgledi u nedjelju su 50-50   
Kapetan nogometaša Barcelone Carles Puyol s puno respekta prema najvećem rivalu, madridskom Realu, dočekuje nedjeljni ''El Clasico'' u 12. kolu španjolskog prvenstva…

Barcelona je u prošlom kolu na gostovanju kod Athletic Bilbaa odigrala samo 1-1, a da situacija po Katalonce bude još lošija, u toj utakmici je ozljedu bedrenog mišića zadobio Argentinac Lionel Messi, pa je njegov nastup u nedjelju upitan.

Ozlijeđen je još jedan veliki Barcelonin napadač, Šveđanin Zlatan Ibrahimović (zadnja loža). Niti on niti Messi nisu igrali u utorak u pobjedi protiv Intera 2-0 u 5. kolu lige prvaka, kojom je Barça napravila veliki korak ka plasmanu u osminu finala. Ibrahimović i Messi su propustili trening svog kluba u četvrtak. Zasad se još ne zna hoće li zaigrati u nedjelju protiv Reala, koji je u prošlom kolu kao domaćin pobijedio Racing s 1-0, te je od Barcelone preuzeo prvo mjesto na ljestvici Primere.

Real ima 28 bodova nakon 11 kola, što je najbolji start ''kraljevskog kluba'' u prvenstvu nakon 17 godina, odnosno još od sezone 1991/92. Barcelona je druga s bodom manje…

- Protiv Intera smo pokazali svoje najbolje izdanje. Bila je to za nas vrlo važna utakmica koja nam je dala dodatno samopouzdanje i podignula moral. Pa mogli smo i ispasti iz Lige prvaka da nismo pobijedili Inter. Sada nas čeha Real kojeg iznimno poštujemo. Oni su vodeći klub na ljestvici, a to nešto znači. Real je dobio gotovo sve utakmice koje je igrao. Na kladionici niti jedna momčad ne bi trebala biti favorit, izgledi su 50-50 – najavljuje Puyol.

Komentara 3

AR
armando;)
13:36 27.11.2009.

ajmoo barca!messi&ibrahimović vs real madrid 5:0

MA
matina
12:51 27.11.2009.

cista pobijeda reala

RU
Rugovit
01:11 27.11.2009.

Real će obrisati pod s BArcelonom u nedjelju. Sve drugo je neuspjeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije