Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji u 2015.

Messi, Hazard i Spahić su najbolji, nećete vjerovati koji je Hrvat na listi!

Modrić Messi
Foto: Reuters
01.04.2015.
u 16:32

Kada govorimo o obrani, najbolji stoper je Emir Spahić, na drugom mjestu je Martin Demichelis, a trećerangirani stoper je Mats Hummels iz Borussije Dortmund

Istraživanja Međunarodnog centra za sportska istraživanja (CIES) donose nam listu najboljih u 2015. baziranu na statistici. Odlike koje su se vrednovale su, primjerice, stvorene prilike, dodavanja, šutevi prema golu, uspješni startovi...

Messi, Hazard, Spahić... statistički najbolji igrači dosad u 2015. godini! Među prvih 15 u svim kategorijama samo je jedan Hrvat, nećete vjerovati koji!  Goal vam donosi najbolja tri igrača u svih pet kategorija.

Kada govorimo o obrani, najbolji stoper je Emir Spahić, na drugom mjestu je Martin Demichelis, a trećerangirani stoper je Mats Hummels iz Borussije Dortmund.

A koji su ostali najbolji igrači u 2015. godini te koji je Hrvat najbolje rangiran, pogledajte OVDJE

>>Taktička evolucija: Ćirin omiljeni sistem postao krik nogometne mode!

Komentara 2

Avatar rakun19
rakun19
18:27 01.04.2015.

da ne trazite bzvz to je Badelj kao 11 veznjak

DU
Deleted user
20:29 01.04.2015.

al nije spahic hrvat koji igra za inozemnu repku???????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije