Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veličanstveni Argentinac

Messi: Fantastičan je osjećaj oboriti rekord u tako važnom natjecanju

Lionel Messi
Reuters/PIXSELL
26.11.2014.
u 08:54

- Na stranu to, bitno je da smo pobijedili u ovoj važnoj utakmici. Dobro smo igrali i napravili ono što je najbitnije - osvojili tri boda

Barcelona je sinoć slavila u Cipru protiv APOEL-a 4:0, a tri gola postigao je nevjerojatni Lionel Messi. Već s prvim je postao najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka, skinuvši s prvog mjesta Raula.

- Kakav je osjećaj skinuti taj rekord? Fantastičan! Srušiti ovakav rekord u ovakvom natjecanju je prekrasna stvar, rekao je Messi, ali i dodao:

- Na stranu to, bitno je da smo pobijedili u ovoj važnoj utakmici. Dobro smo igrali i napravili ono što je najbitnije - osvojili tri boda. Moramo nastaviti ovako igrati kako bismo ispunili zacrtane ciljeve.

U posljednjem kolu Barci treba pobjeda nad PSG-om na Nou Campu kako bi osvojila 1. mjesto.

- Bit će to teška utakmica, imaju odlične igrače, poznaju se i iz sezone u sezonu su sve bolji. Međutim, mi smo nepobjedivi na svom terenu i želimo osvojiti skupinu.

>>Messi s tri gola srušio APOEL i rekord Lige prvaka, Raul otišao u povijest!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije