Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO SRCE

Messi dobitnik dobrotvorne nagrade za mir i sport

Lionel Messi
Reuters/Pixsell
18.12.2020.
u 15:03

"Poštivanje drugih nešto sam naučio kad sam bio dijete i to uvijek pokušavam primijeniti  na nogometnom terenu", kazao je Messi.

Napadač Barcelone, Argentinac Lionel Messi izabran je za osobu godine od strane dobrotvorne organizacije Peace & Sport, a naslijedio je Siju Kolisija, prvog crnoputog kapetana južnoafričkog ragbi tima i francuskog nogometaša Blaisea Matuidija.

Zvijezda Barce posebno je nagrađena za rad u svojoj zakladi koja promiče obrazovanje i socijalno uključivanje siromašne djece širom svijeta, posebno u Španjolskoj, Argentini,Mozambiku, Palestini, Keniji, Siriji i u Nepalu, navodi Peace & Sport.

"Poštivanje drugih nešto sam naučio kad sam bio dijete i to uvijek pokušavam primijeniti  na nogometnom terenu", kazao je Messi.

Organizacija Peace and Sport također je nagradila Kosovski olimpijski odbor i Olimpijski kanal za svoje projekte.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije