Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjena u Argentini

Messi, Di Maria i društvo ostali bez izbornika, kandidati za novog su dva velika stručnjaka

Argentina
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
11.04.2017.
u 12:45

Edgardo Bauza smijenjen je zbog loših rezultata u kvalifikacijama.

Argentinski izbornik Edgardo Bauza smijenjen je zbog loših rezultata u kvalifikacijama za SP 2018. nakon samo osam mjeseci što je zasjeo na klupu 'gaučosa'.

Bauza je smijenjen zbog poraza od Bolivije prošli mjesec nakon kojeg je Argentina zasjela na peto mjesto na ljestvici južnoameričkih kvalifikacija zbog čega joj je upitan plasman na SP 2018. U  osam utakmica s reprezentacijom Argentine Bauza je upisao je samo tri pobjede.  

Argentina prvu sljedeću utakmicu igra protiv Brazila u Melbourneu 9. lipnja i to je prijateljski ogled, dok je sljedeća kvalifikacijska utakmica na rasporedu 31. kolovoza protiv Urugvaja u Montevideu. 

Još nije poznato tko će preuzeti klupu Argentine, ali imena koja se spominju kao zamjene za Bauzu su trener Sevilje Jorge Sampaoli i Diego Simeone iz madridskog Atletika. 

>>Hrvatskoj debakl protiv Estonije donio pad na Fifinoj ljestvici

>>Brazil prvi osigurao put u Rusiju, Bolivija nadigrala Argentinu

Komentara 1

SU
SUBARU
13:33 11.04.2017.

Kruno javi se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije