Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
71. GOL U LP
Povratak na članak

Messi se izjednačio s Raulom i bacio rukavicu Ronaldu

U utrci za najboljeg strijelca Lige prvaka svih vremena, svog je rivala Cristiana Ronalda izjednačio pa pretekao u Amsterdamu sa dva pogotka.

Komentari 2

KN
knego
10:01 06.11.2014.

Ovaj novinar stvarno može svašta našvrljati a da nitko ne provjerava kakve sve gluposti piše.....Po njemu je Raul sa 24 godine postigao rekord od 71 gola i od tada (2001 g) u slijedećih 9 godina koliko je igrao za Real nije postigao niti jedan gol....svašta....prepisao je statistiku iz drugih novina, a Raula oćigledno nije u životu ni gledao niti ćuo dok se novine nisu raspisale o rekordu....Još 2011 je zabijao samo tako u ligi pravaka za Shalke , no novinar je očigledno tada bio još jako mlad i nije peviše pratio nogomet.....možda misli da ako je Raul legenda Reala, da je neki starček jer je najbolji strijelac u povjesti kluba (323 gola), u životu nikad nije dobio crveni karton itd itd....eto da malo i novinarčić nešto sazna

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
01:14 06.11.2014.

Kralj je Cristiano Ronaldo. Trenutni. Okrunjeni. A izgleda da ne namjerava tu stati. U Primeri je zabio skoro pola golova Reala. Di je Messi u Primeri? Lako trpat Ajaxa sa crvenim kartonom (2. gol nakon crvenog). Svejedno, svaka čast za 71/90! Bačena rukavica? Jadni Basel i Ludogorec u sljedeće dvije utakmice. CR nakon onog jučer, a i kad je vidio ovo večeras sigurno neće imati milosti Barça na Nou Campu protiv PSGa, a Real s Baselom. Baš me zanima tko će utrpati više i nakon sljedećeg kola ostati tu di je :p

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.