Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugovor iz snova

Meskički boksač potpisao ugovor vrijedan rekordnih 356 milijuna dolara

boks
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
17.10.2018.
u 22:22

Meksikančevih narednih 11 mečeva u pet godina bit će prenošeni samo na platformama DAZN-a, uključujući i njegov sljedeći meč s Britancem Rockyem Fieldingom 15. prosinca u New Yorku

Meksički boksač Saul Alvarez, svjetski prvak u srednjoj kategoriji, ušao je u povijest potpisavši s medijskom platformom DAZN ugovor vrijedan čak 365 milijuna dolara (316.9 milijuna eura). 

Alvarez (28), poznatiji pod nadimkom "Canelo" zbog riđe kose, tako je vlasnik najbogatijeg ugovora među sportašima prestigavši igrača baseballa Giancarla Stantona koji je 2014. godine potpisao s Miami Marlinsima ugovor vrijedan 325 milijuna dolara na 13 godina. 

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Meksikančevih narednih 11 mečeva u pet godina bit će prenošeni samo na platformama DAZN-a, uključujući i njegov sljedeći meč s Britancem Rockyem Fieldingom 15. prosinca u New Yorku.

Alvarez je prošli mjesec detronizirao Kazahstanca Genadija Golovkina u Las Vegasu, a bila mu je to 50. pobjeda u karijeri u kojoj ima dva neriješena meča i jedan poraz, od slavnog Amerikanca Floyda Mayweathera.  

DAZN je sportska medijska platforma specijalizirana za borilačke sportove, a u SAD-u prodaju svoj program gledateljima za mjesečnu svotu od 9.99 dolara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije