Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA 1

Mercedes postaje Aston Martin?

Mercedes - formula 1
Foto: PA/Pixsell
1/3
27.05.2020.
u 09:08

Također, Minardi kaže da bi Renault mogao ispasti iz F1 jer tvrtka mora srezati troškove za 2,2 milijarde dolara

Mercedes i Renault mogli bi doživjeti kraj postojanja u F1 do kraja 2021. godine, tvrdi bivši šef Minardija Giancarlo Minardi.

Ove godine već se naveliko govorilo o tome da tvrtka koja vodi Mercedes u F1, Daimler, želi prodati svoju F1 momčad. Prema mnogim napisima, šef tvrtke Racing Point Lawrence Stroll namjerava kupiti i tim, ali i dovesti šefa Mercedesa Tota Wolffa.

No, tada bi se momčad zvala Aston Martin. Također, Minardi kaže da bi Renault mogao ispasti iz F1 jer tvrtka mora srezati troškove za 2,2 milijarde dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije