Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda

Mendes slomio desni palac rano u prvoj rundi borbe protiv McGregora

Chad Mendes
Foto: Fight Site
14.07.2015.
u 13:32

Chadov menadžer Mike Roberts tvrdi kako su za slomljenu kost saznali tek u ponedjeljak nakon što su posjetili doktora

U samim počecima borbe protiv McGregora, rano u prvoj rundi, Chad Mendes je pri jednom udarcu slomio palac desne ruke, piše Fight Site. Unatoč ozljedi, Amerikanac se borio sve do samog kraja druge runde kada ga je Irac završio tehničkim nokautom.

Chadov menadžer Mike Roberts tvrdi kako su za slomljenu kost saznali tek u ponedjeljak nakon što su posjetili doktora. Do kraja ovog tjedna trebali bi saznati hoće li ovu ozljedu morati sanirati operacijom. Operacija bi Mendesa udaljila iz oktogona na minimalno 6 mjeseci.

>>MacDonaldu se nakon nokauta deformiralo lice i nije znao koja je godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije