Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN

Menadžer vatrenog obrušio se na izbornika Dalića!

Zlatko Dalić Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
05.06.2018.
u 13:47

Dalić je prekrižio braniča Club Bruggea Mateja Mitrovića, što je izazvalo nezadovoljstvo kod nogometaša i njegova menadžera

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić jučer je objavio konačni popis od 23 igrača koje će voditi na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Dalić je prekrižio braniča Club Bruggea Mateja Mitrovića.

Nogometašu, 24-godišnjaku, to je jako teško palo, ali nije htio izlaziti u javnost. No oglasio se njegov menadžer Ivan Cvjetković koji je bio vrlo jasan.

Zlatko Dalić Luka Modrić
1/10

– Ako Matej Mitrović nije među najbolja četiri hrvatska stopera, a kada je igrao tri puta manje nego sada pokazao je da mu je tamo mjesto, onda netko mora preispitati svoju odluku i što uopće radi u nogometu. O liku i djelu onoga kojem je teže bilo donijeti ovakvu odluku, a odlučio je to još davno, nego izgubiti od Brazila, izjasnit ću se poslije Svjetskog prvenstva. A Hrvatskoj želim da bude prvak svijeta – rekao je Ivan Cvjetković, prenose Sportske novosti.

A Dalić je ovako objasnio svoju odluku:

– Tu odluku mi je bilo teže donijeti nego što mi je pao poraz protiv Brazila. Odluku sam donio jer je jedan od stopera višak, i iza te odluke stojim. Mitrović je vrhunski profesionalac, razočaran je, ali je shvatio moje razloge, a to su da nije igrao zadnjih mjesec i pol dana, a Ćaleta-Car jest.

Komentara 11

DU
Deleted user
15:28 05.06.2018.

Šta trebaš ga prodati i zaraditi pa neka igra za Repku možda ga netko uzme.Dosta je bilo da menadžeri odlučuju tko igra.

TR
trabant7
14:52 05.06.2018.

U tom poslu uvijek će biti nezadovoljnika.

Avatar Poskok
Poskok
13:59 05.06.2018.

ti bre gladan pasulj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije