Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Menadžer Realove zvijezde: Navijači, sramite se

Gareth Bale
Foto: Reuters/Pixsell
04.03.2019.
u 17:39

Bale je stigao u Real Madrid 2013. iz Tottenhama za 100 milijuna eura, a u dresu kraljevskog kluba je osvojio četiri Lige prvaka, tri klupska svjetska prvenstva i jedno španjolsko prvenstvo

Menadžer krilnog igrača Real Madrida Garetha Balea, Jonathan Barnett poručio je kako je ponašanje navijača kraljevskog kluba sramotno.

Bale se našao na udaru navijača nakon posljednjih blijedih partija, a sve je kulminiralo u subotu za vrijeme utakmice protiv Barcelone kada je Velšanin zvižducima ispraćen s terena kada je zamijenjen u 61. minuti.

>> Pogledajte SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

- Navijači Reala su sramota. Njihovo ponašanje je sramotno, a o Garethu i njegovim golovima oni će govoriti u godinama koje dolaze. Mediji se također, ponašaju sramotno, ali oni su manje važni - kazao je Barnett u razgovoru za ESPN.

Bale je stigao u Real Madrid 2013. iz Tottenhama za 100 milijuna eura, a u dresu kraljevskog kluba je osvojio četiri Lige prvaka, tri klupska svjetska prvenstva i jedno španjolsko prvenstvo.

Ukupno je upisao 222 nastupa i zabio 101 gol, međutim u posljednje vrijeme sve se glasnije spominje njegov povratak na 'otok' gdje je od 2007. do 2013. igrao za Tottenham.

Veliki interes za njegove usluge pokazali su Chelsea i Manchester United.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije