Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI DINAMOVAC

Menadžer potvrdio: Madrid je zainteresiran, Olmov transfer bit će najveći u povijesti kluba

RB Leipzig - 1. FC Union Berlin
Jan Woitas/DPA/PIXSELL
12.02.2021.
u 21:11

Zanimljivo, kao što već znamo, Dani Olmo je dijete Barcelone, a njegov menadžer kaže da bi odlazak u njegove rivale mogao oboriti rekorde

Dani Olmo igra dobro u Leipzigu, još mu malo nedostaje da se u potpunosti uigra, ali velika budućnost je već pred njim. Već to pokazuje interes jednog Real Madrida za njim, potvrdio je to menadžer Andy Bara. 

Zanimljivo, kao što već znamo, Dani Olmo je dijete Barcelone, a njegov menadžer kaže da bi odlazak u njegove rivale mogao oboriti rekorde.

"Olmu je u Leipzigu sjajno. Sve ide onako kako treba i apsolutno je zadovoljan. Svi u klubu su zadovoljni. Kao njegov zastupnik ne mogu ništa komentirati, ali o interesu Reala pišu dobro obaviješteni izvori i ozbiljni mediji. Mogu samo reći da se Real Madrid ne odbija. Isto tako mogu reći da će transfer Danija Olma biti vjerojatno najveći u povijesti Leipziga", rekao je Andy Bara, Olmov menadžer.

Ključne riječi

Komentara 6

HR
hrvat123
22:28 12.02.2021.

ovo je super jer Dinamo dobiva 20% i od tog ugovora, pametan i uspjesan Z. i Z Mamic

RE
RedTree
22:07 12.02.2021.

Real i mladi igrači zadnjih godina nije baš najbolja kombinacija.

Avatar Oneill
Oneill
13:36 13.02.2021.

Olmo igra loše i nema konstante danas dobro a onda tri tekme jako loš da će ga Real sumljam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije