Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Memphis iznenadio favorizirane Clipperse, Zubac odradio solidan nastup

NBA: Sacramento Kings at Los Angeles Clippers
Gary A. Vasquez/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
26.02.2021.
u 10:20

Unatoč porazu Clippersi su se zadržali na drugom mjestu ljestvice u Zapadnoj konferenciji NBA lige

 Košarkaši Memphisa svladali su na svom parketu Los Angeles Clipperse s uvjerljivih 122-94, a hrvatski centar Ivica Zubac je za poraženu momčad postigao sedam koševa uz šest skokova i dvije blokade.

Za Memphis je Tyus Jones postigao 20 koševa, Dillon Brooks je ubacio 19, a Jonas Valančiunas je spojio 16 poena i 15 skokova. Kod poraženih su najbolji strijelci bili Kawhi Leonard sa 17 koševa te Serge Ibaka i Paul George s po 13 poena svaki. 

Unatoč porazu Clippersi su se zadržali na drugom mjestu ljestvice u Zapadnoj konferenciji NBA lige.

Do osme pobjede u nizu stigli su Brooklyn Netsi koji su kao domaćini svladali Orlando sa 129-92. Vodeća momčad Istočne konferencije Philadelphia bila je bolja od Dallasa sa 111-97.

New York je svladao Sacramento sa 140-121, a Milwaukee je bio bolji od New Orleansa sa 129-125. Jedinu gostujuću pobjedu ostvario je Washington koji je slavio sa 112-110 kod Denvera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije