Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐUSOBNO SE NAPADALI

Melania Trump poduprla košarkaša kojega je njezin suprug uvrijedio

Melania Trump
Foto: DPA/Pixsell
1/4
05.08.2018.
u 12:24

Trump je to napisao pošto je James, medijski najviše praćen igrač lige NBA, u intervjuu za CNN optužio predsjednika da 'dijeli' Amerikance prema boji kože.

Prva dama Melania Trump stala je u obranu košarkaša LeBrona Jamesa pošto ga je njezin suprug, američki predsjednik Donald Trump, uvrijedio u poruci na Twitteru.

U izjavi koju je objavila njezina glasnogovornica, a prenijeli mediji, Melania Trump je rekla da James 'dobro radi u korist nove generacije' te da ona želi posjetiti školu koju je košarkaš otvorio u saveznoj državi Ohio.

Gospođa Trump 'ohrabruje svakoga da održi otvoren dijalog o pitanjima koja muče današnju djecu', navodi glasnogovornica i dodaje da je Melania Trump 'putovala diljem zemlje i razgovarala s djecom o važnosti odgovornosti na društvenim mrežama' u sklopu njezine inicijative Be Best (Budi najbolji, kampanji protiv bulinga na internetu).

>> Pogledajte i pompozni dolazak Melanie Trump u London

Američki predsjednik na Twitteru je ismijao košarkaša napisavši 'Lebrona Jamesa intervjurao je najgluplji televizijski čovjek (voditelj CNN-a Don Lemon). Uspio je prikazati Lebrona kao pametnog, a to zbilja nije lako'.

Trump je to napisao pošto je James, medijski najviše praćen igrač lige NBA, u intervjuu za CNN optužio predsjednika da 'dijeli' Amerikance prema boji kože. Povod za to je polemika koju su izazvali igrači američkog nogometa koji kleče pri izvedbi nacionalne himne prosvjedujući tako protiv policijskog nasilja nad afroamerikancima, na što im je Trump poručio da ih treba otpustiti.
 

Komentara 3

TO
Toni70
12:46 05.08.2018.

Bolesno izvrtanje prošlosti i sadašnjosti smo da bi se dobio efekat krivice Trumpa .... Trump, uvrijedio u poruci na Twitteru. AMERIČKI PREDSJEDNIK Trump se okomio na novinare: ,>,Američki predsjednik na Twitteru je ismijao košarkaša napisavši 'Lebrona Jamesa intervjuirao je najglupljii televizijski čovjek (voditelj CNN-a Don Lemon). Uspio je prikazati Lebrona kao pametnog, koji to zbilja nije .. Znači na laži i neprestane podvale i napade on predsjednik USA odgovara svojim stilom . No ako je nekoga uvrijedio neka ga tuže sudu u Americi je sloboda . Kako vidimo napadnuti se branio od glupana kako to tvrdi USA predsjednik .#################### Trump je to napisao nakon što je je James, medijski najviše plaćen igrač lige NBA, u intervjuu za CNN optužio predsjednika da 'dijeli' Amerikance prema boji kože. I to smo tako da se pridružio hajki i opziciji koja ima gotovo sve novine pod svojom kontrolom "/ Po starom običaju slobode i demokracije Američke nacije !) """""""""""""""""""""""""""

AU
austrougarskigeneral
17:58 05.08.2018.

pa i i ona vidi šta je trump

NO
nogogaz
13:46 05.08.2018.

Pametna Slovenka zna šta radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije