Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Marrakech

Mektić i Peya teškom mukom do finala parova

Mektić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
14.04.2018.
u 17:00

Bit će to treće zajedničko finale Mektića i Peye koji još uvijek čekaju na svoj prvi naslov.

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Nikola Mektić i austrijski tenisač Alexander Peya probili su se u finale konkurencije parova na ATP turniru u Marrakechu, nakon što su u subotnjem polufinalu nadigrali Indijca Sharana i Nijemca Struffa sa 6:3, 3:6, 11:9.

Bit će to treće zajedničko finale Mektića i Peye koji još uvijek čekaju na svoj prvi naslov. Poraženi su u finalima ATP turnira u Sofiji i Rio de Janeiru ove godine, a za prvi trijumf borit će se protiv Francuza Edouarda Roger-Vasselina i Benoita Pairea. Mektić će pokušati doći do svog trećeg ATP naslova u karijeri, nakon što je prva dva osvojio prošle godine u paru s Amerikancem Brianom Bakerom.

Kako je u petak cijeli program odgođen zbog kiše, tako će i finalni dvoboj parova u Marrakechu biti odigran u subotu, baš kao i polufinalni dvoboji u pojedinačnoj konkurenciji, nakon što su u jutarnjem programu odigrana sva četiri četvrtfinala.

ATP Marrakech - četvrtfinale

Pablo Andujar (Špa) - Aleksej Vatutin (Rus) 6:4, 5:7, 6:3
Joao Sousa (Por) - Nikoloz Basilašvili (Gru) 6:2, 4:6, 6:1
Richard Gasquet (Fra/4) - Gilles Simon (Fra) 6:2, 7:6 (4)
Kyle Edmund (VB/2) - Malek Jaziri (Tun) 6:2, 6:1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije