Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURNIR U PETRINJI

Mektić i Pavić nisu došli igrati s Modrićem, Kovačićem i Mandžom: Imaju opravdan razlog!

Humanitarno - sportski spektakl Gem Set Hrvatska održan je u Petrinji
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
13.07.2021.
u 16:51

- Igrao sam tenis nešto malo u djetinjstvu, poslije samo ponekad, ali Čilićev se poziv ne odbija, došao sam ovdje braniti čast vaterpolista.

Sastavi skupina, uostalom, reći će nam sve. U skupini Petrinja nositelji su bili finalisti s prvog turnira (održanog 2019.) Marin Čilić i Luka Modrić, a u njoj su bili još i Ivan Perišić/Ivan Dodig, Luka Cindrić/Dino Prižmić i Borna Ćorić i odbojkašica Nikolina Božićević.

Za Ćorića je to bio i povratak tenisu jer zbog ozljede ramena i operacije nije igrao od ožujka ove godine i turnira u Rotterdamu.

U skupini Hrvatska Kostajnica nositelji su bili lanjski pobjednici, naš proslavljeni nogometaš Mario Mandžukić i mladi tenisač Patrik Jurina, a konkurenti za prva dva mjesta koja su vodila u polufinale bili su im Mateo Kovačić/Donna Vekić, odbojkaš Tsimafei Zhukouski i bivša tenisačica Jelena Kostanić-Tošić te vaterpolsko-teniska kombinacija Franko Lazić/Vilim Višak (Čilićev trener).

- Igrao sam tenis nešto malo u djetinjstvu, poslije samo ponekad, ali Čilićev se poziv ne odbija, došao sam ovdje braniti čast vaterpolista kao jedan od najmlađih u reprezentaciji - objasnio je Lazić svoj dolazak na Banovinu, dometnuvši:

- Uh, bilo je prilično vruće. A bazena nigdje...

 

Bili su najavljeni i wimbledonski šampioni u parovima Nikola Mektić i Mate Pavić, ali su na kraju ipak odustali od dolaska u Petrinju iz razumljivih razloga: bili su umorni i ispražnjeni, i tjelesno i mentalno.

Ostali su odmarati u Splitu, odnosno, Zagrebu jer uskoro ih očekuje i nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Komentara 1

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
18:04 13.07.2021.

Od srca želim zlato hrvatskom paru u Japanu! A realno bi mogli to uhvatiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije