Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US OPEN

Mektić i Melzer bez četvrtfinala

Nikola Mektić
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
02.09.2018.
u 19:42

Priliku za plasman u četvrtfinale turnira muških parova imat će još dvojica hrvatskih tenisača, a obojica će svoje mečeve igrati u ponedjeljak.

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Nikola Mektić i austrijski tenisač Jürgen Melzer nisu se uspjeli probiti u četvrtfinale US Opena, nakon što su ih u nedjelju, u dvoboju 3. kola pobijedili Amerikanci Austin Krajicek i Tennys Sandgren sa 6:3, 6:4.

Priliku za plasman u četvrtfinale turnira muških parova imat će još dvojica hrvatskih tenisača, a obojica će svoje mečeve igrati u ponedjeljak.

Franko Škugor i Britanac Dominic Inglot za suparnike imaju 3. nositelje, Amerikance Mike Bryana i Jacka Socka. 

Ivan Dodig i Španjolac Marcel Granollers-Pujol će pokušati doći u četvrtfinale preko 5. nositelja, Kolumbijaca Juana Sebastiana Babala i Roberta Faraha.  

>> Pogledajte i kako je Federer potezom ostavio protivnika u šoku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije