Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP finale

Mektić i Koolhof na otvaranju turnira protiv Krawietza i Miesa

Osijek: Hrvatski Premier Tenis turnir, parovi, Mektić/Konjuh - Lukas/Dodig
Davor Javorovic/PIXSELL
14.11.2020.
u 20:37

Mektić i Koolhof svrstani su u skupinu Mike Bryan, koja će svoje dvoboje igrati u nedjelju

Hrvatski tenisač Nikola Mektić će s Nizozemcem Wesleyem Koolhofom otvoriti ovogodišnje izdanje ATP "mastersa" u Londonu, a suparnici u prvom dvoboju na turniru bit će im pobjednici Roland Garrosa Nijemci Kevin Krawietz i Andreas Mies.

Mektić i Koolhof svrstani su u skupinu Mike Bryan, koja će svoje dvoboje igrati u nedjelju, a ždrijeb je htio da upravo hrvatsko-nizozemska kombinacija igra prvi dvoboj dana protiv njemačkog para koji je slavio na pariškom "grand slamu" posljednje dvije godine. Dvoboj Mektić i Koolhofa protiv Krawietza i Miesa na programu je od 13 sati po hrvatskom vremenu.

Uz njih, u skupini Mike Bryan nalaze se još Amerikanac Rajeev Ram i Britanac Joe Salisbury te Poljak Lukasz Kubot i Brazilac Marcelo Melo, koji će svoj dvoboj 1. kola igrati od 19 sati u nedjelju.

Pobjednici US Opena, Hrvat Mate Pavić i Brazilac Bruno Soares svrstani su u skupini Bob Bryan zajedno sa Španjolcem Marcelom Granollersom i Argentincem Horaciom Zeballosom, Australcem Johnom Peersom i Novozelanđaninom Michaelom Venusom te Austrijancem Juergenom Melzerom i Francuzom Edouardom Roger-Vasselinom. 

Pavić i Soares svoj će nastup započeti u ponedjeljak od 19 sati protiv Melzera i Roger-Vasselina, koji su nakon pobjede protiv Marina Čilića i Tomislava Brkića u polufinalu Sofije u petak, kojom su osigurali plasman u London, predali finalni dvoboj na tom turniru Britancima Jamieu Murrayu i Nealu Skupskom.

Prvi susret pojedinačnog turnira igrat će branitelj naslova Grk Stefanos Tsitsipas i Austrijanac Dominic Thiem u nejelju ne prije 15 sati, dok će u nedjelju navečer na teren Španjolac Rafael Nadal i Rus Andrej Rubljov. U ponedjeljak će svoje susrete 1. kola igrati Srbin Novak Đoković i Argentinac Diego Schwartzman te Rus Danil Medvedev i Nijemac Alexander Zverev.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije