Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremena suspenzija

Meksički vratar ''pao'' zbog dopinga

Nogomet
30.04.2010.
u 09:31

Dva je puta u ožujku dopinški nalaz Omara "Mačke" Ortiza (34), vratara meksičkoga nogometnog kluba Monterreyja, ispao pozitivan na zabranjenu supstanciju.

Nakon što je šestog ožujka bio pozitivan poslije utakmice meksičke nogometne lige, isto mu se ponovilo samo četiri dana kasnije u dvoboju Cope Libertadores, u kojem je njegov klub remizirao (1-1) u Manizalesu kod kolumbijskog predstavnika Once Caldasa.

Južnoamerički nogometni savez (CSF) privremeno ga je suspendirao do izricanja kaznene mjere. Isto je još prije učinio Meksički nogometni savez (Femexfut), objavivši da je dvoboj meksičke lige igrao pod utjecajem dviju zabranjenih supstancja: oksimetolona i masterona.

Monterrey se nije uspio plasirati u osminu finala Cope Libertadores, ali se bori za naslov meksičkog prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije