Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosta im je žutila

Meksički klubovi zabranili tabloidu pristup stadionima!

lopta
Danijel Berković/Pixsell
18.02.2012.
u 19:50

- Danas smo mi tako prošli, sutra će netko drugi maknuti novinare kad im se ne bude sviđalo kako izvještavaju - rekao je Gomez.

Osamnaest nogometnih klubova meksičke prve lige napravilo je presedan u svijetu sporta u smislu odnosa prema medijima. Naime, članovi elitnog razreda u paktu s Meksičkim nogometnim savezom zabranili su novinarima tabloida Record ulazak na njihove stadione i pristup njihovim objektima!

Obavijest je osvanula na stranicama Meksičkog nogometnog saveza uz objašnjenje kako su se na taj potez odlučili iz solidarnosti s vlasnikom Chivasa iz Guadalajare Jergeom Vergarom, koji je bio najčešća meta tabloida.

- Ovo je opasan čin - oglasio se Alejandro Gomez, urednik sporta u Grupo Editorial Notimusa, grupaciji koja izdaje Record.

Komentara 1

RE
rene
09:49 19.02.2012.

hehe, kod nas bi to trebali napraviti sa svim dnevnim novinama jer su odavno sportske rubrike prerasle u zutilo, tu prednjace vecernji, sportske i jutarnji ... svaka cast pojedinim portalima kao npr. sportnet.hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije