Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbor za kontrolu

Meić odgovorio Mamiću: Neću polemiku, nego račune

Zdravko Mamić (1)
Igor Kralj/Pixsell
30.10.2012.
u 09:27

– To je građansko podzemlje, taj odbor, onaj Jurica Meić – kazao je prvi čovjek Dinama

Govoreći o političkom i medijskom podzemlju koje djeluje protiv Dinama, Zdravko Mamić sjetio se i gradskog Odbora za kontrolu.

– To je građansko podzemlje, taj odbor, onaj Jurica Meić – kazao je prvi čovjek Dinama.

Prozvani SDP-ov zastupnik u Gradskoj skupštini Jurica Meić kazao je kako se ne misli upuštati u javne polemike s Mamićem. Istaknuo je kako se samo nada da će Dinamo, kao i drugi sportski klubovi koji dobivaju novac iz gradskog proračuna, na zahtjev skupštinskog Odbora za kontrolu uskoro podastrijeti sve račune i dati na uvid kako troše javni novac.

Ključne riječi

Komentara 47

AB
abendblatt
10:21 30.10.2012.

Da Dinamo nema Mamica bio bi u situaciji ko i Hajduk, zato preporucujem Dinamu da cuva Mamica, a Hajduku da si nabavi jednog ko Mamic.

PN
premda_nije
10:23 30.10.2012.

30.10.2012. u 09:37h arjavas je napisao/la: Čim netko zatraži od mamića da podastre račune , on se razapne na sve 4 i odmah počne sa vrijeđanjima i drži se one da je napad najbolja obrana. ------ ...je, je, nisi jučerer slušao - kao i kad su ga već 26.525 puta do sada kontrolirali i nisu uspjeli ništa naći... "Ziher" Mamić ne može sebi doći od nekog bogeca Mejića...

AR
arjavas
09:37 30.10.2012.

Čim netko zatraži od mamića da podastre račune , on se razapne na sve 4 i odmah počne sa vrijeđanjima i drži se one da je napad najbolja obrana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije