Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo u Splitu

Megapojačanje Carrasco opet nije u konkurenciji za momčad

Bryan Carasco
GNK Dinamo
10.11.2012.
u 08:42

– Carrasco je došao kada je momčad bila već složena. Nije mu lako uklopiti se, tu je jezična barijera, novi način rada

Dinamo večeras u 19 sati gostuje na Parku mladeži gdje će igrati protiv Splita. Nakon Pariza, i za ovu akciju otpao je Čileanac Bryan Carrasco, Mamićevo ljetno megapojačanje, koje nikako da se nametne Čačiću.

Logičnim se postavlja pitanje - ako ne može igrati protiv Istre ili Splita, što uopće takav igrač radi u Maksimiru?

– Carrasco je došao kada je momčad bila već složena. Nije mu lako uklopiti se, tu je jezična barijera, novi način rada... Ostaje li i na proljeće? Prerano je za takav sud – kazao je Čačić.

Sammir nije u konkurenciji za Split zbog bolnih tetiva (treba mu pošteda da bi bio spreman za reprezentaciju), kao ni Tomečak i Peko. Za napad opet konkurira Ivan Krstanović.

Ključne riječi

Komentara 8

PA
Paket
10:00 10.11.2012.

Ah, poznata Mamićeva megapojačanja, perverzna pojačanja itd...

GO
Gost
10:09 10.11.2012.

mislim da se svi nadamo jedino čačićevom odlasku prije proljeća!!! čak bi išao dotle da danas navijam za split ukoliko bi to ubrzalo odlazak ovog arogantnog konobara neznalicu

UM
umario
09:52 10.11.2012.

Slozena momcad? Pa istjerao je igrace a slozena momcad...Evo ja sada vise ne vjerujem Cacicu...Cacicu odlazi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije