Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema nepobijeđenih

Medvjedi napokon pobijedili Torpedo, a onda pitali: 'Kako stoji Dinamo?'

Medveščak - Torpedo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/8
25.11.2015.
u 09:38

U tri sezone do sinoć je samo Torpedo odolijevao Medveščaku Hokejaši na ledu Medveščaka nadjačali su Torpedo iz Nižnjeg Novgoroda 2:1. Medvjedi imaju 50 bodova i šesta su momčad na zapadu

Sakupili su ih sve! Nedostajao je hokejašima Medveščaka još samo 'skalp' Torpeda, u niski momčadi koje su u KHL–u pobijedili u ove tri sezone, a u utorak navečer palo je, konačno, i društvo iz Nižnjeg Novgoroda (2:1). Nepobjeđenih u ligi za zagrebačko društvo više nema... Svaka čast za taj uspjeh, no priča večeri u Ledenoj dvorani, odvijala se na tribinama među 4860 gledatelja.

Publika ne napušta Ledenu

Medveščakova publika bila je na pravom testu u utorak navečer. Što im je draže gledati – Torpedo iz Nižnjeg Novgoroda ili topnike iz Londona? KHL ili nogometnu Ligu prvaka? Medveščak ili Dinamo? Doći gledati hokej ili kod kuće na tv-u nogomet?

– Mene zanimaju plavi, ali plavi hokejaši. Svaka čast Dinamu, ali niti jednog trenutka nisam dvojio hoću li ostati kod kuće, već sam odjenuo dres i došao na utakmicu – kazao je navijač sa sektora H.

Kraj njega na tribini, sreli smo navijača sa šiltericom Arsenala?! Jel' gospodin nešto pomiješao?

– Nisam! Kapu Arsenala mijenjao sam s engleskim navijačima nedavno u Tkalčićevoj. Kad završi utakmica Medveščaka, idem u prvi kafić vidjeti kako igra Dinamo – pričao je Željko (55).

Kako je prošao Dinamo?

Gube 0:2 na poluvremenu, nemorate se žuriti, prenijeli smo mu rezultat iz Londona.

– Ma moram ja to vidjeti. Na utakmice sam se navukao kao klinac, gledao kako Real Madrid pada u Rijeci, sa 3:1... Igrao sam kao klinac za Rijeku, u doba kad se Josip Skoblar vratio iz Marseillea, a zbog ozljede sam preselio na tribine. Od 1982. do danas sam na utakmicama Medveščaka i Dinamu...

– Kako je prošao Dinamo? – interesirao se Mark Katic na izlasku iz svlačionice, a Stefano Giliati se rastužio:

– Izgubio 0:3? Uh, šteta... – kazao je napadač medvjeda te dodao:

– Nisam se nadao da će tribine Ledene biti ispunjene, da će publika dati prednost hokeju naspram Lige prvaka. Svaka im čast! Evo, ja sam prošlu utakmicu s Arsenalom gledao uživo u Maksimiru, a želim gledati i Bayern. Za koga navijam? Pa za Dinamo! Živim u Zagrebu, to je sad moj klub...

- Predugo sam čekao gol, još od prošle sezone, a najvažnije je da više nema nepobjedivih - dometnuo je pak Mark Katic. 

>>Medveščak pobijedio Torpedo i ostao na šestoj poziciji

Komentara 6

Avatar links
links
11:23 25.11.2015.

a tko je točno pitao, koji od 26 stranaca???

Avatar Vucibatina
Vucibatina
18:36 25.11.2015.

Kaj je novinar mislio reči ?

DI
dinamojavolim1
10:48 25.11.2015.

pazi pitanje,za koga navija??pa za koga bi trebao navijat??naravno da za dinamo,pa covjek je iz zagreba,sta bi trebo navijat za arsenal?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije