Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Šangaj

Medvjedev izborio šesto uzastopno finale

Daniil Medvjedev
Foto: Reuters/Pixsell
12.10.2019.
u 14:37

Medvjedev će igrati protiv boljeg iz ogleda između Talijana Mattea Berrettinija i Nijemca Alexandera Zvereva

Rus Daniil Medvjedev, četvrti tenisač svijeta, plasirao se u subotu u finale teniskog ATP turnira iz Masters serije u Šangaju nakon što je u polufinalu svladao Grka Stefanosa Tsitsipasa sa 7:6 (7/5), 7:5.

Medvjedev će tako u svom šestom finalu zaredom igrati protiv boljeg iz ogleda između Talijana Mattea Berrettinija (ATP-13.) i Nijemca Alexandera Zvereva (ATP-6.).

U pet zadnjih finala koje je igrao Rus nakon eliminacije u trećem kolu Wimbledona, a među kojima je i finale US Opena, slavio je u dva - u Cincinnatiju i u Sankt Peterbourgu.

Medvedev i Tsitsipas (21 ans) nisu u najboljim odnosima od svađe u Miamiju 2018. kada je sudac morao intervenirati na kraju meča jer se ruski tenisač nakon uvrede od strane Grka htio obračunati s njim golim rukama.

Obojica su se već plasirala zajedno s Rafaelom Nadalom, Novakom Đokovićem, Rogerom Federerom i Dominicom Thiemom na završnicu u Londonu koja se održava od 10. do 17. studenog.

S druge strane, Zverev i Berrettini pokušavaju uloviti zadnje dvije karte za završnicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije