Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posrnuli medvjedi

Medveščak u velikim financijskim problemima, evo od koga traži pomoć

14.12.2018.
u 08:08

Nećemo ništa skrivati, situacija je izazovna i mnogima nije lagano zbog nje. Ali mi koji smo tu nećemo se predati - rekao je Tomi Zanoški

Zbog teške financijske situacije u kojoj se našao klub bilo je upitno hoće li Medveščak nastaviti EBEL sezonu, no zasad nastavljaju po zacrtanom rasporedu pa će danas u Ledenoj (19.15) protiv Znojma odigrati svoju 25. utakmicu sezone. Bit će to emotivna utakmica u Domu sportova jer navijači su posljednjih dana po društvenim mrežama pozivali sve ljubitelje hokeja da kupe ulaznice, dođu na utakmicu i tako pomognu voljenom klubu.

Pomoć su zatražili i igrači pa je tako napadač Tomi Zanoški poručio:

– Nećemo ništa skrivati, situacija je izazovna i mnogima nije lagano zbog nje. Ali mi koji smo tu nećemo se predati. Borit ćemo se, a vas navijače pozivamo da sada kada nije lagano svima pokažete koliko svima nama klub znači. Dođite podržati klub u utakmici protiv Znojma, ali i idućima.

Navijači su preko društvenih mreža najavili masovni dolazak na iduće utakmice.

“Podržimo naše medvjede, zaslužili su to jer smo uz njih u ovih osam-devet godina proživjeli predivne i nezaboravne trenutke. Djeca su nam prve navijačke trenutke doživjela upravo uz Medveščak. Budimo i u dobru i u manje dobrom uz njih. Moramo reagirati i zajedno spasiti naš klub”, poruka je navijača Medveščaka.

Komentara 5

SV
svakogdana
09:59 14.12.2018.

neki im dadnu oni is diversity kampanje.što bi ja plaćao kanadske i američke igrače,hrvatski klub a u 10 godina nije izbacio niti jednog člana prve i druge linije iz domaćeg pogona. 2011 ste imali generaciju koja je s austrijom stiglagla u produžetke,dobila poljsku, a nikad nisu dobili pravu priliku u medveščaku i osim rendulića su se svi pogubili. i nemojte sad priču o rezultatima,moglo se je s tom ekipom uz par stranaca biti par godina i zadnji dok oni ne steknu iskustvo.jaka stvar play of u austrijskoj ligi,neš ti rezultata. ovo je bila u tipična kopija škegro politike preslikana na sport,domaće potjeraj, uvezi strance, preko njih mazni lovu, zaduži se i onda bi te netko trebao spašavati.da ne bi

Avatar navijač
navijač
09:44 14.12.2018.

Nek se slikaju za novi kalendar 2019. u izazovnim pozama za lgtb. populaciju i nek ga prodaju po svijetu.

DU
dugiarap
09:10 14.12.2018.

Instant projekt, smišljen izvrsnim pr-om za maznut lovicu, nikakav sportski motiv iza toga ne stoji i zato, ne po prvi put, odlazi u povijesti iskreno baš i ne žalim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije