Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL liga

Medveščak izgubio na gostovanju kod Innsbrucka

Medveščak - Dornbirn
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
01.12.2017.
u 23:25

Na vrhu su Vienna Capitalsi sa 58 bodova, 11 više od drugog KAC-a iz Klagenfurta.

Hokejaši Medveščaka u svom su 23. ovosezonskom nastupu u EBEL ligi izgubili na gostovanju kod Innsbrucka sa 1-3 (0-0, 1-2, 0-1).

Prva tri pogotka na utakmici postignuta su u drugom dijelu druge trećine, domaći su poveli sa 2-0 preko Jeremiea Ouellet-Blaina (33:14) i Mitcha Wahla (37:41), a za Medveščak je smanjio Tero Koskiranta (38:31) golom s igračem manje na ledu. Rezultat se nije mijenjao sve do posljednje minute kada je Tyler Spurgeon (59:12) pogodio praznu mrežu Medveščaka za konačnih 3-1.

Medveščak je ostao četvrti na ljestvici sa 36 bodova, jednim više uz utakmicu manje od petog Red Bull Salzburga, dok je Innsbruck sedmi sa 33 boda i utakmicom više.

Na vrhu su Vienna Capitalsi sa 58 bodova, 11 više od drugog KAC-a iz Klagenfurta.

Medveščak već u subotu igra sljedeći susret u gostima kod Dornbirna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije