Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazovi u EBEL-u

Medveščak objavio tko će voditi momčad u idućoj sezoni

Connor Cameron
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/6
04.07.2017.
u 12:15

Kanađanin Connor Cameron navijačima je dobro poznato ime iz KHL-a.

KHL Medveščak je u utorak objavio da će sljedeću sezonu momčad voditi Kanađanin Connor Cameron. Ovo, domaćim navijačima dobro poznato ime iz KHL-a, s klupe će voditi hokejaše Medveščaka u novoj sezoni austrijskog EBEL-a. 

Cameron je tako postao novi/stari trener zagrebačke momčadi koji je prošle sezone Medveščak samostalno vodio na kraju sezone, u četiri utakmice KHL-a protiv Lokomotiva iz Jaroslavlja, Vitjaza i dva puta protiv Slovana iz Bratislave.

Prije toga, 32-godišnjak iz Summersidea proveo je cijelu sezonu kao prvi pomoćni trener u stručnom stožeru glavnog trenera Gordieja Dwyera. S bivšim trenerom Medveščaka usko je surađivao i u Charlottetown Islandersima, također kao najblizi pomoćnik. U klub dolazi iz švicarske Ambri-Piotte gdje je također radio u Dwyerovom stožeru.

"Cameron je ambiciozan mladi trener koji se dokazao prošle godine preuzevši momčad od Dwyera na kraju naše KHL sezone te je spreman za sljedeći korak u svojoj karijeri. Njegova velika prednost je radna etika i karakter koji posjeduje te u klubu jako dobro znamo što možemo očekivati od njega. Također, smatramo da je njegova vizija stila igre Medveščaka vrlo obećavajuća. Radujemo se što nastavlja suradnju s nama te će nas predvoditi u povratku u EBEL", rekao je o Cameronovom povratku na klupu sportski direktor Aaron Fox.

Iza njega je i sedmogodišnja igračka karijera koju je prekinuo 2010. godine kako bi se posvetio trenerskom poslu. Cameron je deveta Medveščakova akvizicija u novoj sezoni nakon što je već potvrđen ostanak/dolazak osmorice igrača.

Uz trenera, potvrđen je i dolazak njegova pomoćnika Dylana Bestona kojemu ovo također nije prva sezona u Medveščaku. Protekle dvije radio je u stručnom stožeru kluba kao video trener i pomoćnik na klupi.

Komentara 1

FU
FULL
16:28 04.07.2017.

Dobar je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije