Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US Open

Medvedev svladao Rubljova i plasirao se u polufinale

Daniil Medvedev
Foto: Reuters/Pixsell
10.09.2020.
u 08:22

Medvedev nije pokazao oklijevanje tijekom nemilosrne i kontrolirane izvedbe koja ga je poslala među završnu četvorku turnira bez izgubljenog seta

Ruski tesnisač Daniil Medvedev nastavio je put prema svom prvom Grad Slam naslovu u srijedu osiguravši si polufinale US Opena pobjedom protiv sunarodnjaka Andreja Rubljova sa 7:6 (6), 6:3, 7:6 (5).

Bio je to prvi duo rusa u četvrtfinalu jednog Grad Slam turnira od onoga između Igora Andrejeva i Nikolaja Davidenka na Roland Garrosu 2007.

Medvedev nije pokazao oklijevanje tijekom nemilosrne i kontrolirane izvedbe koja ga je poslala među završnu četvorku turnira bez izgubljenog seta, piše Reuters.

Treći nositelj Medvedev pokazao je zašto je, nakon što je srpski tenisač Novak Đoković diskvalificiran s turnira jer je lopticom udario linijsku sutkinju, a Rogera Federera i Rafaela Nadala nema, sada među kladiničarima favorit za pobjedu u New Yorku. Nijedan igrač u Open eri nije dosad  osvojio muški U.S. Open naslov bez izgubljenog seta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije