Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILI MNOGE
Povratak na članak

Mediji u susjedstvu biranim riječima o Dinamu: Oni nisu zalutali u LP-a! Vrhunska momčad

Ovakvu predstavu Dinama, koji je prijašnjih godina znao dobiti 'finu' porciju od klubova ovakvog ugleda, ispratili su i mediji u susjedstvu, a ostaje dojam kako je i njih pomalo iznenadila utakmica u kojoj je City do 95. minute imao tek minimalnu prednost

Komentari 3

DU
Deleted user
08:44 02.10.2019.

jučer je dinamo igrao loše. lopta nije išla od noge do noge. Previše je bilo ispucavanja, previše dizanja lopte i bacanja u bunar. stajali su daleko od igrača citya, nisu radili faulove. Valjda su u prvom poluvremenu napravili tri faulala a trebali su bar 15, premalo agresije. Čini se da su bili impresionirani. Da su bolje odigrali mogli su bar nulu izvuć. Jučer loše, jako loše. I Bjelica je malo zakazao jer je izvukao Oršića, jedinog koji je mogao probiti city jučer.

VL
DU
Deleted user
08:43 02.10.2019.

Neznam da li i Talijani pripadaju našem susjedstvu ali su napisali da je Dinamo sa puno manje samopouzdanja igrao nego protiv Atlante

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.