Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILI MNOGE

Mediji u susjedstvu biranim riječima o Dinamu: Oni nisu zalutali u LP-a! Vrhunska momčad

Manchester City - Dinamo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/15
02.10.2019.
u 08:26

Ovakvu predstavu Dinama, koji je prijašnjih godina znao dobiti 'finu' porciju od klubova ovakvog ugleda, ispratili su i mediji u susjedstvu, a ostaje dojam kako je i njih pomalo iznenadila utakmica u kojoj je City do 95. minute imao tek minimalnu prednost

U 2. kolu Lige prvaka nogometaši Dinama izgubili su protiv Manchester Cityja s 0:1. Plavi su na Etihadu odigrali junački. U 66. minuti zabio je Sterling, a u petoj minuti sudačke nadoknade pobjedu je potvrdio Foden.

Dugo su se plavi branili, koliko su mogli, City im je jednostavno svojom kvalitetnom, agresijom i brzinom nije dao igrati. I 65 minuta su odolijevali, ali bilo je iluzorno očekivati da će tako izdržati do kraja. No, svaka čast za borbenost, želju i trud, teško je bilo očekivati više.

Strašan pritisak Dinamov trener na Etihad je izveo potpuno isti sastav s kojim je krenuo u napad na Atalantu, tu dobitnu kombinaciju Bjelica nije želio dirati, no bilo je zanimljivo vidjeti je li što promijenio u načinu igre iako su ‘figure’ ostale iste.

Guardiola je imao problema, osim dva inače standardna stopera Laportea i Stonesa, dan prije utakmice ostao je i bez Kevina de Bruynea, dok je Sterlinga ostavio na klupi, a odlučio je promijeniti i desnog beka Walkera kojeg su neki naši stručnjaci, uz sadašnje stopere Otamendija i Fernandinha, ocijenili kao moguće najslabije karike ovog moćnog Cityja.

Ovakvu predstavu Dinama, koji je prijašnjih godina znao dobiti 'finu' porciju od klubova ovakvog ugleda, ispratili su i mediji u susjedstvu, a ostaje dojam kako je i njih pomalo iznenadila utakmica u kojoj je City do 95. minute imao tek minimalnu prednost.

Manchester City - Dinamo
1/15

Tako bosanskohercegovački Avaz piše: Nogometaši Dinama pokazali su da sigurno nisu zalutali u Ligu prvaka i da se zaista bez pretjerivanja radi o vrhunskoj momčadi koji može igrati protiv najjačih klubova na svijetu. Dugo se Manchester City nije namučio kao protiv Modrih. 

Slovenski RTV piše kako se Dinamo dugo vremena uspješno branio, ali na kraju je ipak slavio City. 

Srpski Blic napisao je kako je Foden tek u 95. minuti izgasio nade Dinama da mogu do senzacionalnog boda, a Alo piše kako je City s puno muke došao do slavlja nad hrvatskim prvakom koji se herojski držao na Etihadu.

>>> Pogledajte atmosferu na Etihadu uoči utakmice

Komentara 3

DU
Deleted user
08:44 02.10.2019.

jučer je dinamo igrao loše. lopta nije išla od noge do noge. Previše je bilo ispucavanja, previše dizanja lopte i bacanja u bunar. stajali su daleko od igrača citya, nisu radili faulove. Valjda su u prvom poluvremenu napravili tri faulala a trebali su bar 15, premalo agresije. Čini se da su bili impresionirani. Da su bolje odigrali mogli su bar nulu izvuć. Jučer loše, jako loše. I Bjelica je malo zakazao jer je izvukao Oršića, jedinog koji je mogao probiti city jučer.

DU
Deleted user
08:43 02.10.2019.

Neznam da li i Talijani pripadaju našem susjedstvu ali su napisali da je Dinamo sa puno manje samopouzdanja igrao nego protiv Atlante

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije