Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENA NAVIJAČICA
Povratak na članak

U Srbiji tvrde: Ova 'seks bomba' diže iz mrtvih i sprema Ronalda za utakmicu s nama

Plavuša koja je napunila 36 godina sjajno izgleda, a mediji iz država budućih protivnika nisu ostali imuni pa se i tamo komentira njen izgled. Tako je Alo poručio kako Paula 'diže iz mrtvih!' dodajući kako upravo ona sprema Cristiana za utakmicu s 'orlovima'.

Komentari 8

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
07:58 13.03.2019.

Dajte mu Brnabićku ima da zabije autogol 😅

VL
AF
AfganistanskiHrvat
10:08 13.03.2019.

Spremila bi ona cijeli tim a ne samo Ronalda.

VL
DI
Diesel
08:08 13.03.2019.

Volim ovakve koke, one znaju da im malo fali da budu lijepe. Zato se ubijaju selfijima u raznim pozama (traze pravi kut) i raznim krpicama. Ti moras da pazis i da joj pokazes mnogo paznje i postovanja. Ona to pocnene istrazivati, provjeravati jer zna da nije bas skroz ljepotica. Ne smijes pasti na tom ispitu. Ona ce ti postavljati razne male zamke, ali ti uvjek moras reci kako je lijepa, zgodna, pametna,..itd. Onog trenutka kad ona dobije sigurnost u sebe, onda je sve na svom mjestu. Onda je mozes voditi u Afriku, Mongoliju, Donji Vakuf, ona je spremna i ti si za nju Bog. Dobre su to koke, najbolje.

VL
DU
Deleted user
10:27 13.03.2019.

ima takvih k'o šodera, k'o komaraca ljeti u Osijeku.... ma bagerima da ih skupljaš, k'o u Alan Fordu. Ona fantastično dobro zna da Ronaldu ne može prići niti na 500 metara, ali, eto....cilj je postignut, i o njoj se sada piše.... pa ako i ne bude Ronaldo, već će biti neki drugi, skromniji gurač lopte.

VL
JA
japa
11:10 13.03.2019.

Jel su ove sposobne i za nešto drugo osim u ogledalu naslikavati sise i bulju?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.