Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKAD VIĐENO

Mediji u regiji i svijetu pišu o bizarnom pogotku Hajduka, jeste li primijetili ovaj detalj?

Hajduk - Slaven Belupo
Foto: Screenshot/Arenasport
1/6
26.10.2019.
u 21:37

Naime, na grafici za vrijeme prijenosa čak je upisan pogodak Belupu

Hajduk je svladao Slaven Belupo s 2:0 na Poljudu u sklopu 13. kola HNL-a, a susret je obilježila nikad viđena situacija na našim terenima. 

U 74. minuti Hajduk je povisio preko Juranovića, a taj pogodak zaista je bio čudan. Vratar Hajduka Josip Posavec loše je dodao loptu rukom, a do nje je brzo došao igrač koprivničke momčadi Glavčić koji je pucao prema praznim vratima Hajduka. Lopta je udarila u stativu nakon dodira Posavca, a vratar Hajduka se bacio u vrata i protresao mrežu te je izgledalo kao da je bio pogodak.  Ipak, lopta nikad nije prošla crtu, a optička varka dobro je prevarila igrače gostiju koji su krenuli slaviti pogodak! 

Vratar Ježina čak je otišao do vlastite klupe kako bi proslao 'fantomski' pogodak, a manjak koncentracije protivnika iskoristili su brzo splitski igrački koji su na prazna vrata gostiju krenuli po povećanje vodstva. Ježina se trudio stići, ali Juranović se već našao pred vratima i poslao loptu u nebranjenu mrežu za konačnih 2:0. 

O ovoj neobičnoj sceni brzo su se raspisali i ugledni svjetski mediji, a i mediji u susjedstvu. 

Give Me Sport piše da je Slaven primio gol nakon što su proslavili 'ghost goal', a poznati Mirror tekst započinje s naslovom: 

- Hadjuk Split zabio je bizaran gol nakon što je optička iluzija zbunila protivničke igrače - stoji u naslovu Mirrora. Naziv kluba 'Hadjuk' Mirror nije krivo napisao samo u naslovu već i u tekstu, a tri sata od objave još nije ispravljena ta pogreška. 

Foto: Screenshot/Mirror

- Hajduk Split zabio je dok je protivnik slavio 'fantomski gol' - piše Bleacher Report.

Srpski Alo i Kurir pišu o najbizarnijem pogotku u povijesti HNL-a, a Alo navodi i jedan detalj koji je mnogima promaknuo. Naime, na grafici za vrijeme prijenosa čak je upisan pogodak Belupu. 

Foto: Screenshot/Arenasport

Dnevni avaz iz BiH također je pisao o ovom pogotku.

- Hajduk postigao najbizarniji gol svih vremena u 1. HNL-u - stoji u njihovom naslovu.

Pogodak pogledajte OVDJE.

>>>> Pogledajte što je za Večernji TV rekao Bruno Petković

 

 

Ključne riječi

Komentara 36

CR
croban1111
23:51 26.10.2019.

Regija, region, balkan.......Udara ovo vrijeme jugo nostalgičare.Tu ni psihijatri ne mogu puno pomoći.

DU
Deleted user
22:13 26.10.2019.

Glavno nam je znati što piše vaš gazda.

PR
prajdali100
22:04 26.10.2019.

Radi ovakvih stvari postoji riječ BIZARNO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije