Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izabrane lakše rukavice

McGregor: S ovim rukavicama Floyd neće izdržati niti jednu rundu

Conor McGregor
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.08.2017.
u 14:21

“Imam jako puno samopouzdanja i vjerujem da mogu primiti bilo koji njegov udarac te ga na koncu slomiti”

UFC prvak u lakoj kategoriji Conor McGregor je revidirao svoju prognozu za boksački meč protiv Floyda Mayweathera do kojeg je ostalo osam dana. Irac je prvotno poručio svijetu da će nokautirati slavnog boksača unutar četiri runde. Sada kada je Atletska Komisija Nevade dopustila lakše rukavice od 8 unci, McGregor tvrdi da će sve biti gotovo u samo dvije runde, piše Fight Site.

“Rekao sam četiri, ali to je bilo skromno. Ne vjerujem da će uopće preživjeti jednu rundu, ali pokušavam biti skroman na nacionalnim televizijama. Pa zato govorim unutar četiri runde”, tvrdi McGregor koji će 26. kolovoza prvi puta ući u boksački ring.

Mayweather je s druge strane veteran sporta s 49 pobjeda i bez profesionalnog poraza. Mnogi ga smatraju jednim od najvećih P4P boksača u povijesti. No, McGregor ima i za to lijek…

“Mislim da su stilovi boksača s kojima se Mayweather do sada susretao otprilike svi isti. Boks je prilično statičan sport, tako barem ja to vidim. Noge su im konstantno prikovane za ring. Nemaju ulazak i izlazak. Ako to usporedite sa slobodnom borbom, tamo se u visokom ritmu konstantno krećete unutra/van. Tako da vjerujem kako ću svijetu boksa demonstrirati nešto što nikada prije nisu vidjeli i to će Mayweatheru prouzrokovati velike probleme u meču sa mnom”, dodao je UFC prva te je dodatno poentirao:

“Faktor koji ne smijete zanemariti jest da s mojom snagom udarca i preciznošću treba samo jedan udarac i sve je gotovo. Znao sam nokautirati ljude unutar tri sekunde. Osvojio sam pojas UFC prvaka u 13 sekundi. Ako sve to uzmete u obzir, s mojom preciznošću i snagom, Floyd nema šanse. To je jednostavno tako.”

Ukoliko “se izgubi” tijekom meča te pokuša neki potez iz MMA arsenala McGregor će ostati bez 75 milijuna dolara prema važećem ugovoru. Siguran je da se to neće dogoditi.

“Ja ću ga rastaviti u njegovom sportu. To istinski borci čine, oni se prilagođavaju bilo kakvim uvjetima. Bruce Lee je rekao da moraš biti kao voda, a kada voda uđe u čašu, ona postaje čaša. To je filozofija s kojom idem u ovaj meč. Nije bitno koja će pravila biti na snazi 26. kolovoza. Ja ću uspješno riješiti svaki problem u ringu.”

Iako je Mayweather uspio dovršiti Victora Ortiza 2011. i Rickyja Hattona 2007. McGregor te nokaute ne prihvaća i tvrdi da ovaj nikoga nije uspio nokautirati čak 20 godina. No, zato on obećava nokaut.

“Imam jako puno samopouzdanja i vjerujem da mogu primiti bilo koji njegov udarac te ga na koncu slomiti”, zaključuje.

Komentara 3

GU
General_U
16:18 18.08.2017.

prezentirat češ bježaniju po ringu unutra van i dobit ćeš po glavi,možda griješim vidhet ćemo za sedam dana

CE
centirion
20:05 18.08.2017.

Galamđija!!!!

DU
Deleted user
20:43 18.08.2017.

boks je statika dobit će ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije