Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet je bahat

McGregor na vulgaran način prokomentirao ozljedu Fergusona

Floyd Mayweather i Conor McGregor
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
03.04.2018.
u 12:18

McGregor bi, ako sve prođe po planu, ovog vikenda trebao ostati bez pojasa jer je pobjedniku borbe između Maxa i Khabiba zagarantirana upravo njegova titula.

Bilo je samo pitanje vremena kada će se na cijelu situaciju oko glavne borbe UFC 223 priredbe osvrnuti Conor McGregor, piše Fight Site.

Podsjetimo, jučer se zbog bizarne ozljede iz meča s Khabibom Nurmagomedovom povukao Tony Ferguson, a na njegovo je mjesto uskočio prvak iz perolake – Max Holloway. Četvrti je to put da fanovi ostaju bez borbe između ‘El Cucuyja’ i neporaženog Dagestanca pa je u tom smjeru i svojom reakcijom ciljao još uvijek aktualni UFC-ov prvak.

Iako ga UFC još uvijek vodi kao službenog prvaka, McGregor bi, ako sve prođe po planu, ovog vikenda trebao ostati bez pojasa jer je pobjedniku borbe između Maxa i Khabiba zagarantirana upravo njegova titula.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije