Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi spektakl?

Mayweather prihvatio izazov, ali Habib ima samo jedan uvjet

Floyd Mayweather i Habib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
16.10.2018.
u 08:05

'Sve dolazi u obzir osim Las Vegasa, oni mi ne žele isplatiti novac', potvrdio je Habib u poruci na društvenim mrežama

Floyd Mayweather je na Instagramu odgovorio na 'izazov' koji mu je uputio Habib Nurmagomedov, dok se nalazio u društvu njegovog glavnog menadžera Leonarda Ellerbea, piše Fightsite.

Iako se može pretpostaviti kako je Habib imao namjeru parodirati ponašanja Conora McGregora, nije dugo trebalo da se sportski portali raspišu o izazovu Nurmagomedova za najuspješnijeg i najbogatijeg svjetskog boksača, a isti su navodili i razlog koji je naveo kao onaj zbog čega misli da može boksati s Mayweatherom.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Floyd, koji je ovih dana pokazao kako baš nije bio najbolje upućen u događanja oko borbe Nurmagomedova i McGregora, je ipak odlučio reagirati. Na svom Instagramu je podijelio sliku naslovnice članka u kojem se piše o spomenutom izazovu te je napisao:

'CBS, Showtime i MGM Grand, pripremite vašu čekovnu knjižicu. Idite na stranicu Leonarda Ellerbea i pogledajte video gdje me Habib Nurmagomedov izaziva. Učinimo Vegas ponovno velikim', napisao je Floyd.

Pretpostavljamo kako Floyd ne zna da Habib Nurmagomedov ipak ne može boks navesti kao jednu od svojih najjačih borilačkih karakteristika te da je izazov gotovo sigurno bio šala. Kada Floyd namiriši novce, a čovjek koji je pobijedio Conora McGregora ih u njegovim očima vjerojatno donosi, odmah se baca na posao. 

No dagestanski borac ima samo jedan uvjet.

'Sve dolazi u obzir osim Las Vegasa, oni mi ne žele isplatiti novac', potvrdio je Habib u poruci na društvenim mrežama.

Floyd Mayweather i Habib Nurmagomedov
1/13

Komentara 3

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
08:22 16.10.2018.

Pa kad je već Khabib kao mali trenirao s medvjedom a Dana radi love mješa sportove, stilove i kategorije dajte mu za protivnika pravog velikog medvjeda ali da nije mjesec dana ništa jeo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije